COPY PASTE

Türkiye ye Guar sakız (Guar tohum) tarım danışmanlığı

Türkiye ye Guar sakız (Guar tohum) tarım danışmanlığı

Guar sakız (Cyamopsis tetragonoloba) veya guar tohum önemli endüstriyel ürün olarak ortaya çıkıyor. Guar sakız toz guar tohumdan üretilir. Guar sakız toz farklı sektörlerde geniş uygulama var. Guar sakız tozu büyük talep petrol ve doğal gaz sektöründe elde edildi. Guar sakız toz hidrolik kırılma sürecinde ham petrol üretimi için kullanılır. Guar sakız toz gıda sektöründe de kullanılır. İşlenmiş gıda yaygın kullanılır.

Guar sakız (Cyamopsis tetragonoloba) veya guar tohum 90-120 gün üründür. Düşük su kullanılabilirlik durumu ekili. Çiftlik yönetimi çok basittir. Gruptaki düzenli tarım uygulamaları gerektirmez.

Komple çözüm büyük ölçüde yüksek teknoloji mekanik ekimi için iyi bir tohum tedarik, çiftlik geliştirme ve yönetimi, işlem guar tohum Guar Split, Guar korma, Guar Churi, Guar sakız toz, Guar ürünlerin tedarik, eğitim ve pozlama tur, uluslararası kalite belgesi, renklendirme araştırma ve geliştirme tamamlamak.

Tarım lider vardır / tarım uzman kim Guar sakız (Cyamopsis tetragonoloba) veya guar tohum ekimi için süreklilik sağlar. Biz başarıyla projeyi hayata geçirdik Hindistan, Endonezya Rusya, Avrupa, Tanzanya, Sudan vs. Bizim takım iyi kaliteli tohum elde yardımcı, hazırlık arazi, Ekim, sulama yönetimi, böcek yönetimi, haşere yönetimi tohum, besin yönetim ve kırpma guar hasat toprak. Bizim takım da arazi, proje, depolama ve ambar yönetimi için planlama finansal yelpazesi yardımcı olacaktır.

Uzman çalışmaya tam mekanik yetiştirme, kontrollü sulama, mekanik hasat, böcek ilacı veya pestisitler büyük 100-200 hektar alanda mekanik uygulama altında tam bir deneyime sahiptir. Uzman da guar sakız guar sakız toz bölünmüş içine guar tohum işleme anlamak için yardımcı olabilir.

Guar Ayrıca sığır Yem Sanayi, guar sakız toz haline işleme sığır yem kullanıldıktan sonra kalan gülbay tohum parçası kullanılır. Protein ve lif açısından zengin.

Daha fazla bilgi için bize ulaşın.

No comments:

Post a Comment

MATCHED CONTENT / SIMILAR NEWS