COPY PASTE

Смоли іонообмінні (відповідно насіння) вирощування консультування в Україні

Смоли іонообмінні (відповідно насіння) вирощування консультування в Україні

Смоли іонообмінні (Cyamopsis tetragonoloba) або насіння відповідно визначила новий Основні технічні рослини. Смоли іонообмінні порошок одержують з насіння відповідно. Смоли іонообмінні порошок має широке застосування в різних галузях промисловості. Основна вимога іонообмінні порошку походить від нафтової і газової промисловості. Смоли іонообмінні порошок використовується в гідравлічних пласта процес для видобутку нафти. Смоли іонообмінні порошок також використовується в харчовій промисловості. Він широко використовується в оброблені харчові продукти.

Смоли іонообмінні (Cyamopsis tetragonoloba) або guar насіння — 90-120 днів врожаю. Він може культивується в низьку воду доступність стані. Керування фермою є дуже простим. Він не вимагає регулярного сільськогосподарської практики у фермі.

Комплексне рішення для високих технологій вирощування механічних великих масштабах, sourcing добре насіння, повні розвитку ферм і управління, обробки насіння відповідно до відповідно Спліт, відповідно корм, відповідно Churi, Смоли іонообмінні порошок, sourcing відповідно продуктів, навчання та впливу тур, Міжнародна Сертифікація якості, забарвлення досліджень і розробок.

Ми ведемо сільське господарство / агробізнесу експерта, який забезпечити сталість Смоли іонообмінні (Cyamopsis tetragonoloba) або вирощування насіння відповідно. Ми успішно реалізували проект в Індії, Індонезії Росії, Європи, Танзанії, Судан і т. д. Наша команда буде допомогти вам у придбанні гарна якість насіння, землю підготовки, насіння посіву, керування зрошення, Комаха Керівництво, захист рослин, ґрунту поживні управління та збирання сільськогосподарських культур відповідно. Наша команда також допоможе виділення землі, фінансового планування для проекту, зберігання та складська управління.

Наш експерт має повний досвід працювати під повний механічних вирощування, контрольованих зрошення, Механічне прибирання, механічного застосування інсектицидів та пестицидів у великій площі 100-200 га. Наш експерт також допоможе вам зрозуміти обробки насіння відповідно до іонообмінні потім розділити іонообмінні порошок.

Відповідно, також використовується в виробництво, частина, що залишилося гаур насіння після того, як обробка в порошок іонообмінні використовується в корми для худоби кормів для великої рогатої худоби. Це багаті на білок і клітковини.

Будь ласка, зв'яжіться з нами для більш докладної інформації.

No comments:

Post a Comment

MATCHED CONTENT / SIMILAR NEWS